Slagroompatronen

Feest

Slagroompatronen

Slagroom patronen

SlagroomPatronenGroothandel.NU is jou online slagroompatronen & lachgas leverancier, wij leveren aan zowel zakelijke als particulieren klanten!

Onze webwinkel/groothandel staat al jaren bekend om onze kwaliteit slagroompatronen/ lachgas patronen, lachgas tank, slagroomspuit (slagroomspuiten) en n2o crackers en we zijn ook nog is de goedkoopste!
Je kan zeer gemakkelijk jou slagroompatronen en lachgas online bestellen en je betaling is anoniem via:
Ideal, Billink, Contant, Belfius, Sofort, Bancontact/Mistercash, ING Home’Bank, EPS, Bunq, Giropay & Paypal!

Lachgas bestellen en achteraf betalen? Achteraf betalen is weer mogelijk!

Let op: WIJ VERKOPEN NOG LACHGAS!
09-12-2019 heeft de overheid aangegeven dat lachgas verboden gaat worden om lachgas te verkopen, op dit moment staat lachgas nog niet op de opium wet lijst, dus wij verkopen nog gewoon lachgas en slagroom patronen!

Voor meer informatie aarzel niet, bel of mail ons gerust!

Hoe en waar leveren wij of kan ik afhalen?
Slagroompatronen groothandel Levert in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk & United kingdom, al onze bestelling worden discreet geleverd zonder de naams vermelding van ons bedrijf.
Zelfs op u bankt afschrift staat een derdengelden rekening van onze betalingsprovider zo weet alleen jij wat wat je heb besteld!

Bestellingen zijn ook direct af te halen elke dag van 14:00 tot 22:00 (zondag gesloten)

Betaling kan online via ideal, Pin of Contant

Blue Balloon minimarket
Burgermeester de bruinelaan 115
3331 AD te Zwijndrecht

Alleen het beste te koop!
Wij gebruiken zelf ook af en toe eens een slagroompatroontje hier door weten wij wat we verkopen, en verkopen wij alleen de beste kwaliteit zodat jij de beste Slagroom kan maken.
Wij kopen rechtstreeks in van Nederlandse distributeurs waardoor wij de prijzen laag kunnen houden, en kwaliteit kunnen garanderen!

Klein stukje geschiedenis

Wist je dat er al lachgas werd gebruikt in 1772 dit werd ontdekt door sir Humphry Davy, hij gebruikte het vanwege de plezierige roes. Humpry Davy omschreef uitvoerig zijn ervaring na het gebruik van het lachgas. Hij was ervan overtuigd dat het gas een genezende werking had. Het gas werd in de 18e eeuw een populaire kermisattractie, waar het zowel voor plezier als door de kwakzalvers werd aangeboden. Al snel werd ontdekt dat het middel goed werkte als pijnstiller, zo volgde het medisch gebruikt.

Hoe werk lachgas? Wij leggen het je graag uit klik hier en er opent een nieuw tabblad waar word uitgelegd hoe je het beste lachgas kan gebruiken!

Wij leveren onder andere:
Hendi, Liss, Pro chef, Interlux, Horeca select, Premya, Revolution, Mosa, Isi, Quick whip en veel meer merken!

Velen klanten gingen u voor, wij garanderen dat u bestelling snel en discreet geleverd word! Voor 17:30 besteld is de zelfde dag verzonden*
Dus wil jij ook de lekkerste slagroom taarten zelf maken, of gewoon wat ballonnen nemen? Wij verzorgen dit graag voor jou!

Let op al onze prijzen zijn INCLUSIEF 21% btw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *